dinsdag 23 juli 2013

Dansen in een 18e-eeuws fort? Bezoek een festival in Kroatië!

Wil je deze zomer nog een festival meepikken onder de zwoele avondzon? Kroatië is the place to be – met unieke en zeer betaalbare festivals op bijzondere locaties. Plak er nog een aantal dagen strand aan vast, bezoek een natuurpark of relax op een terras in één van de vele mooie kuststeden, en je beleeft een supervakantie! Hieronder vind je een selectie van een aantal grote festivals.

Stop Making Sense Festival Tisno, 1 t/m 4 augustus 2013
Een 4-daags festival in een baai met privéstrand. Veelal elektronische muziek. Met optredens van o.a. Steve Bug, Lindstrom, John Talabot, Radio Slave, T. Williams en Sebo K.

Terraneo Šibenik, 7 t/m 9 augustus 2013
Dit eco festival wordt gehouden op een voormalige legerbasis, vlakbij zee. Dit jaar is de derde editie van het succesvolle festival. Met optredens van o.a. The Prodigy, Wu-Tang clan, My Bloody Valentine, Azealia Banks, Aloe Blacc en Calexico.

Outlook Festival Pula, 29 augustus t/m 2 september 2013
Het Outlook Festival omschrijft zichzelf als Europa’s grootste 'bass music and soundsystem culture festival'. Met optredens van vele artiesten waaronder Yasiin Bey (Mos Def), Capleton, Talib Kweli, Anthony B, Jay Electronica en Alborosie & The Shengen Clan.

Dimensions FestivalPula, 5 t/m 9 september 2013
In september vindt de tweede editie plaats van het Dimensions festival. De locatie is een verlaten 18e-eeuws fort (Punta Christo), met techno, house, deep dubstep en drum & bass. Met optredens van o.a. Mount Kimbie, Funkineven, Locked Groove, Loxy en Mimi.